COVID-19

Zin in lezen, films of muziek? Of wil je studeren en info opzoeken? Jouw bib is er voor jou en laat je lenen in veilige omstandigheden. Jouw leesplezier, comfort én veiligheid staan voorop.

Hier vind je een overzicht van alle praktische info en een link naar de openingsuren van jouw bib.

Bibs in tijden van corona

Zin in lezen, films of muziek? Of wil je studeren en info opzoeken? Jouw bib is er voor jou en laat je lenen in veilige omstandigheden. De bibliotheken zijn open. Hieronder vind je alle praktische info. Raadpleeg de website van jouw bibliotheek voor alle info. Heb je vragen? Contacteer jouw bib, en ze helpen je verder!

Hieronder vind je een overzicht en de link naar de websites van de bibliotheken.

Overzicht: praktische info Brusselse bibliotheken

Bibliotheek Anderlecht: Open. Alle info, leuke activiteiten en digitale tips vind je op hun website.

Muntpunt: Open. Een studieplek reserveer je. Op hun website vind je alle info! Voor de jonge lezers is er ook de online jeugdbib. En leestips vind je hier.

Bibliotheek Brussel-Laken:  Open. Alle info vind je op hun website

Bibliotheek Sans Souci Elsene: Open. Op hun website vind je alle info.

Bibliotheek Etterbeek: Open. Alle info vind je op hun website

Bibliotheek Herman Teirlinck Evere: Beperkt open (openingsuren gemeente). Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek Ganshoren: Open. Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek Jette: Open. Alle info vind je op hun website

Bibliotheek Boekelberg Koekelberg: Open. Alle info op de website!

Bibliotheek Hertoginnedal Oudergem: Open. Alle info vind je op hun website. Leestips vind je op de Facebookpagina

Bibliotheek Sophia Schaarbeek: Open. Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek Sint-Agatha-Berchem: Open. Alle info op de website!

Bibliotheek Sint-Gillis: Open. Alle info vind je op hun website

Bibliotheek De Boekenmolen: Open. Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek Joske Sint-Joost-ten-Node: Open. Alle info, leuke voorleestips en digitale tips vind je op hun website.

Sint-Lambrechtsbib Sint-Lambrechts-Woluwe: Open. Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek De Lettertuin Sint-Pieters-Woluwe: Open. Alle info vind je op hun website.

Bibliotheek Ukkel: Open. Bib Ukkel heeft een pak leestips voor je in petto. Alle info op de website

Bibliotheek Vorst: Open. Op hun website vind je de nodige informatie.

Bibliotheek Rozenberg Watermaal-Bosvoorde: Open. Alle info vind je op hun website.

Luisterpunt: Bij Luisterpunt kun je 24/24 terecht voor uren boekenluisterplezier. Voor lezers van 5 tot 99.