De Brusselse bibliotheken heropenen beperkt hun deuren. Ze zorgen voor je leesplezier én jouw gezondheid door de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen. Alle bibliotheken bieden je sowieso een afhaaldienst aan. Raadpleeg de website van je lokale bibliotheek voor alle praktische informatie.

De uitleentermijn van alle uitgeleende materialen wordt verlengd. Je moet dus geen te-laatgeld betalen en bestaand te-laatgeld loopt niet verder op.

Commencer immédiatement

Boekenrek met vrolijk gekleurde boeken

Heropening bibliotheken

Heropening bibliotheken

Wist je dat....

  • ... je een boekenbon van 20 euro kunt winnen door deze bevraging in te vullen! Tien minuutjes tijd én wie weet komt er een nieuwe bibliotheekdienst!
  • .... je met Podium aan huis zo maar theater en dans in huis kunt halen? Bekijk gratis opnames van meer dan 70 podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe voorstellingen bij.
  • ... de Brusselse bibliotheken fijne zomervertellingen aan het voorbereiden zijn? Later hierover meer nieuws!
  • .... De bibliotheek van Anderlecht volop aan het vernieuwen is? In het najaar van 2020 kunnen Anderlechtse lezers volop genieten van een vernieuwde bibliotheek!

 

Boekenblog

... Als je op zoek bent naar een kersverse boekenblog, kun je terecht op de boekenblog van auteur en professor Paul Verhaeghe. Met deze boekenblog wil hij boeken delen die hij de moeite waard vindt, want boeken maken je wakker of helpen je inslapen.

 

Dernières acquisitions