Dichters van wacht

De dichters van wacht brengen je Brusselse poëzie!

Van 14 tot 31 augustus kun je genieten van Brusselse poëzie. Live op poëzieconsultatie bij een Brusselse dichter of bellen naar het gratis 0800-nummer 0800 11 233 om een Brusselse dichter aan de lijn te krijgen? Het kan allemaal!

Op consultatie bij Dichters van wacht: Verken poëtische horizonten in eigen stad

De Dichters van wacht zijn er weer. In een bijzondere Brusselse zomereditie. Bel hen of ga bij hen langs en proef van al het moois dat Brusselse dichters te bieden hebben. In alle talen, van alle landen en toch zo dicht bij huis.


Tijdens het weekend van 14, 15 en 16 augustus zijn de dichters telefonisch van wacht. De dichters en slamdichters die je aan de lijn krijgt, zijn een mooie weerspiegeling van de diversiteit aan talen, stijlen en invloeden die onze hoofdstad rijk is. Bel hen, ga verder in het Nederlands, het Frans of het Engels en geniet van een (slam)poëtische telefoontrip die je soms zelfs nog naar andere talen brengt.  

Of bezoek de dichters in een Gedichtenapotheek die van 17 augustus tot en met 31 augustus her en der in Brussel opduikt. Je kan er op consultatie bij een (slam)dichter, die je voorleest uit eigen werk. Kom dichter, ga zitten en laat je verrassen door woorden in al hun kleuren. Kom even op adem in de drukte van de dag. Of laat je meevoeren tot ver buiten de grenzen van je hoofd.


Bel de Dichters van wacht op het gratis nummer
0800 11 233. De lijnen zijn open op vrijdagavond 14, zaterdagavond 15 en zondagavond 16 augustus 2020 telkens van 20 tot 22 u.


Bezoek de Gedichtenapotheek van maandag 17 augustus tot en met maandag 31 augustus 2020 in Brusselse bibliotheken, cultuurhuizen en gemeenschapscentra.


Waar, wanneer en wie precies, ontdek je hier en op www.verblind.be.

Dichters van wacht


Op consultatie bij Dichters van wacht is een initiatief van verb(l)ind vzw in samenwerking met Brusselse bibliotheken, cultuurhuizen en gemeenschapscentra.

 

 

Dichters van wacht