Boek
Nederlands

De tattoo shop

Tijs Vanneste (auteur), Bas Bogaerts (fotograaf)

Ergens in de stationsbuurt van Mol ligt al jarenlang T*INK & L’ART, de tattoo shop slash kunstgalerij van Tijs Vanneste. Daar ontvangt hij elke dag klanten op zoek naar de juiste tattoo, met de boeiendste verhalen en vreemdste geschiedenissen.


In dit boek biedt Tijs een unieke inkijk in zijn tattoo shop. Hij vertelt over zijn eerste jaren als tattooartiest en de weg die hij af

Titel
De tattoo shop
Auteur
Tijs Vanneste
Fotograaf
Bas Bogaerts
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Pelckmans, 2023
174 p. : ill.
ISBN
9789463379847 (hardback)

Over Tijs Vanneste

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Nils Melckenbeeck

Tijs Vanneste (Dessel, 5 juli 1979), is een Belgische zanger en tatoeëerder. Hij is bekend onder alias Jef Van Echelpoel die deel uitmaakt van het muziekduo Van Echelpoel. Vanneste gebruikte zijn verzonnen alias al sinds zijn jeugd; vooral wanneer hij op het matje werd geroepen.

Biografie

Vanneste volgde Kunstsecundair onderwijs aan het Heilig Grafinstituut in Turnhout. Hij studeerde later zelf Regentaat Plastische opvoeding. Hij studeerde zowel in Breda als in Gent.

Hij werkte in de gevangenis van Merksplas als creatief therapeut. Nadien was hij jarenlang leerkracht plastische kunsten. Hij koos rond zijn dertigste voor een andere carrière als zelfstandige. Vanneste werd professioneel tatoeëerder en zette onder meer tatoeages bij Tom Boonen en Ben Segers.

Vanneste zong bij de metalband Oceans of Sadness, die bestond van 1995 tot 2011 en die onder meer zesmaal optrad op de Desselse Graspop Metal Meeting, waaronde…Lees verder op Wikipedia