Cd

Chasseur detoiles

Soprano (uitvoerder)
+1
Chasseur detoiles
×
Chasseur detoiles Chasseur detoiles

Chasseur detoiles

Genre:
Titel
Chasseur detoiles
Uitvoerder
Soprano
Uitgever
Warner Music, 2021
1 cd
EAN
0190296644405
CDR
JK253128

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)
  • 2021 - Chasseur d’ etoiles (Album)
  • 2021 - Dingue (Single…Lees verder op Wikipedia