Boek
Nederlands

Halloween met Fien en Milo

Pauline Oud (auteur)
+1
Halloween met Fien en Milo
×
Halloween met Fien en Milo Halloween met Fien en Milo

Halloween met Fien en Milo

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Genre:
Fien en Milo verkleden zich, versieren het huis en maken lekkere pompoensoep voor Halloween. Fien en Milo zijn helemaal niet bang. Of toch een heel klein beetje? Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.
Onderwerp
Bang zijn, Halloween
Titel
Halloween met Fien en Milo / [tekst en illustraties] Pauline Oud
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, © 2023
[26] p. : ill.
ISBN
9789044851786 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk peuterboekje over Halloween, uit de serie over Fien en Milo. De twee vrienden vieren Halloween door zich te verkleden, hun huis te versieren en pompoensoep te maken, terwijl ze lekker griezelen. Maar ze zijn helemaal niet bang hoor! Of toch een heel klein beetje? In opgewekte stijl geschreven. Met sfeervolle kleurenprenten in pastelkleuren. Vanaf ca. 2 jaar. Pauline Oud (Hilversum, 1963) is grafisch ontwerper, illustrator en jeugdauteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Over Pauline Oud

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Hannah Nijland

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en …Lees verder op Wikipedia