Boek
Nederlands

Doe je mee? : alles over vriendschap

Pauline Oud (auteur)
+1
Doe je mee? : alles over vriendschap
×
Doe je mee? : alles over vriendschap Doe je mee? : alles over vriendschap

Doe je mee? : alles over vriendschap

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Sociale waarden zoals respect, trouw, behulpzaamheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen spelen een grote rol bij de gezonde ontwikkeling van een kind. De reeks Ik, jij & wij laat kinderen uitgebreid kennismaken met de belangrijkste waarden aan de hand van op maat gemaakte boeken. Zo helpt de reeks kinderen om hun sociale vaardigheden aan te scherpen.

Een vriend is iemand met wi
Onderwerp
Vriendschap
Titel
Doe je mee? : alles over vriendschap
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[34] p. : ill.
ISBN
9789044849356 (hardback)

Over Pauline Oud

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en Betty Sluyzer. In totaal illust…Lees verder op Wikipedia