Boek Nederlands

Puur & lichter : slanker door goed te eten

+1
Puur & lichter : slanker door goed te eten
×
Puur & lichter : slanker door goed te eten Puur & lichter : slanker door goed te eten

Puur & lichter : slanker door goed te eten

Pascale Naessens en William Cortvriendt zijn het erover eens: de beste gezondheidszorg is het voorkomen dat je ziek wordt en als je al ziek bent, de oorzaken van die ziekte weg te nemen met aangepaste voeding en meer beweging. In Puur lichter maakt arts William Cortvriendt dit op een zo interessant mogelijke manier duidelijk aan zowel artsen als het grote publiek.

Bestsellerauteu

Titel
Puur & lichter : slanker door goed te eten / recepten, teksten, styling en concept Pascale Naessens ; inleidende teksten William Cortvriendt
Andere titel
Puur en lichter : slanker door goed te eten
Auteur
Pascale Naessens William Cortvriendt
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2018
222 p. : ill.
ISBN
9789401453349 (hardback)

Besprekingen

Pascale Naessens, bekend als auteur van de kookboekenserie 'Puur', en arts William Cortvriendt hebben de handen ineengeslagen en een kookboek (A4, gebonden) ontwikkeld met recepten die een gezonde levensstijl bevorderen en waar je en passant ook nog mee kunt afvallen. Dat is echter niet de directe drijfveer. Het gaat eerder om het ombouwen van mogelijk een verkeerd voedingspatroon. De recepten bevatten onbewerkte ingrediënten, die vers zijn, betrekkelijk koolhydraatarm met natuurlijke vetten en smaakstoffen. Na een uitgebreide inleiding over het veranderen van je huidige voedingspatroon volgen de hoofdstukken: Ontbijt, Tussendoor, Lunch, Meeneem, Apero, Diner, Dessert en een recepten- en ingrediëntenindex. De recepten zijn toegankelijk, eigentijds, worden duidelijk beschreven en bevatten tips. Geen voedingswaarden. De fotografie is appetijtelijk, wel redelijk klassiek.