Boek
Nederlands

Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld

Mylo Freeman (auteur), Bregje Gevaert (auteur)
+1
Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld
×
Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld

Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Prinses Arabella geeft een slaapfeestje, maar de kok is ziek! Samen met haar vrienden Sofie, Ling en Mimoen maakt Arabella zelf allerlei heerlijke gerechten van over de hele wereld. Prentvertelling met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Kinderkookboeken
Extra onderwerp
voeding, andere culturen
Titel
Kook mee met Prinses Arabella : recepten uit de hele wereld / tekst en illustraties Mylo Freeman ; recepten Bregje Gevaert
Auteur
Mylo Freeman Bregje Gevaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Eke: Uitgeverij De Eenhoorn, 2023
71 p. : ill.
ISBN
9789462917354 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk kinderboek in de ‘Prinses Arabella’-serie over koken en recepten van over de hele wereld. Prinses Arabella heeft een slaapfeestje. Samen met haar vrienden leest en praat ze totdat de koningin het tijd vindt om te gaan slapen. De volgende ochtend worden ze wakker met een lege buik. Maar Kok is ziek, dus moeten prinses Arabella, prinses Sofie, prinses Ling en prins Mimoen zelf aan de slag! Opgewekt en zacht geschreven, afgewisseld met een praktische stijl voor de recepten. Met inclusieve, kleurrijke tekeningen. Met enige hulp vanaf ca. 4 jaar. Mylo Freeman is een Nederlands-Amerikaanse kinderboekenschrijfster- en illustrator. Ze schreef vele boeken.