Na twee jaar te hebben doorgebracht in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden, wordt Joona Linna benaderd voor een geheime opdracht. Saga Bauer heeft hem nodig voor een onderzoek waarin de politie volledig vastloopt. Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig slachtoffers te maken; het enige wat hen verbindt is het kinderliedje dat ze horen voor de moordenaar toeslaat.
Ondertu
Titel
Jager
Auteur
Lars Kepler
Vertaler
Clementine Luijten Jasper Popma
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Kaninjägaren
Uitgever
Amsterdam: Cargo, 2017
507 p.
ISBN
9789023427766

Andere formaten:

Over Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse echtpaar Alexander Ahndoril en Alexandra Coelho Ahndoril. Het stel debuteerde in 2009 met hun thriller 'Hypnose'.

Bij aanvang was de persoon achter het pseudoniem Lars Kepler onbekend. Het was de bedoeling van Ahndoril en Coelho om dit voorlopig zo te houden.

De Zweedse krant Aftonbladet wist echter genoeg bewijzen te verzamelen om hard te maken dat Ahndoril en Coelho achter dit pseudoniem zaten.

Het pseudoniem Lars Kepler is een verwijzing naar de namen van de Zweedse schrijver Stieg Larsson en de Duitse wetenschapper Johannes Kepler.

Bibliografie

Joona Linna serie

  1. Hypnotisören, 2009 (Hypnose, 2010)
  2. Paganinikontraktet, 2010 (Contract, 2011)
  3. Eldvittnet, 2011 (Getuige, 2012)
  4. Sandmannen, 2012 (Slaap, 2013)
  5. Stalker, (2014) (Stalker, 2014)
  6. Lees verder op Wikipedia

Suggesties