Boek
Nederlands

Voor elk dier een mop

Jolanda Horsten (auteur), Marja Meijer (illustrator)
+1
Voor elk dier een mop
×
Voor elk dier een mop Voor elk dier een mop
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Moppen, raadsels en grappige dialogen over dieren. Met vrolijke kleurenillustraties. AVI E3. Samen lezen vanaf ca. 6 jaar.
Onderwerp
Moppen
Extra onderwerp
AVI E-3, Toneellezen
Leesniveau
AVI E3, AVI 3
Titel
Voor elk dier een mop
Auteur
Jolanda Horsten
Illustrator
Marja Meijer
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2023
58 p. : ill.
ISBN
9789048748587 (hardback)

Besprekingen

Een grappig leren lezen-boek met een verzameling van de leukste moppen over dieren. De grappen en grollen in dit boek variëren van vieze moppen en verrassende raadsels tot gekke dialogen en geestige stripverhalen. Geschreven met korte zinnen en eenvoudige woorden, in dialoogvorm om samen hardop te lezen. Met vrolijke kleurenillustraties. AVI-niveau E3. Vanaf ca. 6 jaar. Jolanda Horsten (Tilburg, 1967) is een Nederlandse schrijver en jeugdauteur. Ze schreef meerdere boeken. Dit boek maakt deel uit van de serie 'Toneellezen'.

Over Jolanda Horsten

Jolanda Horsten (Tilburg, 20 januari 1967) is een Nederlands kinderboekenschrijfster.

Levensloop

Horsten werd geboren in Tilburg. Ze volgde een opleiding Communicatie aan de heao en ging daarna na de KUB in Tilburg waar zij taal- en literatuurwetenschap studeerde.

Horsten was aanvankelijk werkzaam als eindredacteur voor de NOS-Teletekst. en later bij Endemol. Zo werkte ze als redacteur voor de tv-series Koffietijd, De 5 Uur Show, Koken met Sterren en later als scriptschrijver voor de televisieprogramma’s Ook dat nog! en De Sprookjesboom. In 2000 ging ze werken als communicatie-adviseur bij het adviesbureau "&Samhoud" in Utrecht. Hier schreef zij freelance teksten voor Ook dat nog! en de Efteling. In 2004 richtte zij in Tilburg haar eigen tekst- en communicatiebureau "T’overtekst & Zo" op.

Carrière<…Lees verder op Wikipedia