E-boek
Nederlands

Een groene bloem trilogie

+1
Een groene bloem trilogie
×
Een groene bloem trilogie Een groene bloem trilogie

Een groene bloem trilogie

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
‘Een meesterwerk van internationale allure.’
de Volkskrant

Met een nieuw verhaal over Adrian en Vincent

Alles wat ik wilde, was een geweldig leven. Een fantastisch leven. Een sprookjesleven. Een volledig gezeur-, gezanik- en gedoe-loos leven. Zonder ‘o… hell’-gevoel. Was dat nu te veel gevraagd?

Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de z
Bevat
Schijnbewegingen
Tegenspel
Spiegeljongen
Titel
Een groene bloem trilogie
Auteur
Floortje Zwigtman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789021016566
CloudLibrary
3hwbbg9

Andere formaten:

Over Floortje Zwigtman

Floortje Zwigtman, pseudoniem van Andrea Oostdijk (Terneuzen, 13 november 1974) is een Nederlandse kinderboekenschrijfster. Ze heeft de pabo in Middelburg gevolgd en verschillende jaren voor de klas gestaan. Zwigtman staat er om bekend dat ze moeilijke onderwerpen en taboes niet uit de weg gaat; haar boeken geven een beklemmend beeld van de mens, waarbij geweld, martelingen, moord en seks dikwijls onderdeel van het verhaal zijn.

Carrière

Ze debuteerde in 2001 met het boek Spelregels, dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Voor Wolfsroedel (2002) won ze twee prijzen voor kinderboeken, de Gouden Uil (tot 2016 de Fintro Literatuurprijs) en een Zilveren Zoen.

Haar boek Schijnbewegingen (2005) beschrijft het leven en de avonturen van de jonge Adrian Mayfield, die ontdekt dat hij zich eerder tot mannen aangetrokken voelt. Het boek, dat zich afspeelt in de tijd van Oscar Wil…Lees verder op Wikipedia