Strip
Nederlands
Ontdek de verborgen verhalen van het gevecht om Arrakeen!

Jopati Kolona is lid van de Sardaukar: de militaire elite-eenheid van de Keizer. De Sardaukar zijn onverslaanbaar, onbuigzaam in hun toewijding en worden gevreesd doorheen de hele melkweg. Jopati krijgt van zijn meester de opdracht om het bastion van Atreides op Dune omver te werpen. Hij zal gedwongen worden te kiezen tussen zi
Bevat
Bloed van de Sardaukar
Het gefluister van de Zeeën van Caladan
Titel
Verhalen uit Arrakeen
Auteur
Brian Herbert Kevin J. Anderson
Illustrator
Adam Gorham Jakub Rebelka
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Tales from Arrakeen
Uitgever
's-Hertogenbosch: Silvester, 2022
[112] p. : ill.
ISBN
9789463069922 (hardback)

Over Brian Herbert

CC BY 2.0 - Foto van/door Matt Crampton from Sunnyvale, CA, USA

Brian Patrick Herbert (Seattle, 25 juni 1947) is een Amerikaans sciencefictionschrijver.

Brian Herbert is de zoon van Frank Herbert, vaak door hemzelf of zijn vader als "zoon één" (Number One Son) aangesproken. Brian heeft nog een broer Bruce en een halfzuster Penny. Samen vormen ze het Herbert Partnership en ze treden geregeld samen in de publiciteit, waarbij de man van Penny als een soort groupmanager werkt. Op hun website staat een aantal korte sciencefictionverhalen in pdf-uitvoering, die de grote Voorspelen en drie vervolgen op Duin min of meer aan elkaar moeten koppelen.

Herbert trad ook op als adviseur bij de opnamen voor de remake van Dune door Sci-Fi Channel in 2002 en het vervolg Children of Dune, die vrij snel op dvd verschenen en ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

Herbert publiceerde de volgende titels: