Boek
Nederlands

Carnavalspret

+1
Carnavalspret
×
Carnavalspret Carnavalspret
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Vos, Muis, Wasbeer en Uil zijn bijna helemaal klaar voor carnaval, want ze hebben hun mooiste verkleedkleren aangetrokken. Vos wil nog een mooie clownsmond en Uil wil mooie stippen op haar pakje … Kun jij helpen?

Een vrolijk en interactief carnavalsboek waarin Vos, Muis, Wasbeer en Uil carnaval vieren. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Onderwerp
Carnaval, Verkleden
Titel
Carnavalspret / [tekst en illustraties] Anita Bijsterbosch
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2024
[28] p. : ill.
ISBN
9789044853971 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia