Hou je van verhalen en kinderboeken?  Wil je graag je liefde en je enthousiasme voor verhalen delen met jonge kinderen? En kan je tussen november en maart tien keer één uur per week gaan voorlezen in een Brussels gezin? Dan is de Boekenbende Xtra iets voor jou! 

Aan de Boekenbende aan Huis nemen vooral voorleesvrijwilligers deel in het kader van hun opleiding. Ben je geen student en wil je graag deelnemen, dan is de Boekenbende aan Huis Xtra er voor jou.

In tegenstelling tot andere jaren, start de Boekenbende Xtra dit jaar later. Wellicht pas in januari. En in welke gemeenten en met welke partners is nog niet helemaal duidelijk. Daar zit Corona duidelijk voor alles tussen...

Maar dat betekent niet dat de Boekenbende dit jaar niet start. Integendeel: we zijn volop bezig met een aangepaste, Corona-veilige Boekenbende-editie. Die testen we in een 6-tal Brusselse gemeenten uit. De ervaringen van die trajecten zullen ons helpen om ook de Boekenbende Xtra te organiseren. Wellicht dus pas vanaf januari.

 

Boekenbende

Deelnemen?

Word voorlezer