Book Voyage!

Brusselaars brengen hun favoriete reisverhalen. Uit alle windrichtingen, in alle talen, op zes plekken in stad.

Op 5 juni brachten Brusselaars hun favoriete reisverhalen. Uit alle windrichtingen, in alle talen, op zes plekken in de stad. De Brusselse bibliotheken slaan de handen in elkaar voor een grote reisverhalencarrousel. Een hele dag lang kon je in parken in Brussel, luisteren naar vertellers die je doen wegdromen naar verre oorden. Book Voyage!

Book Voyage!

Book Voyage! is een activiteit van de Brusselse bibliotheken binnen het festival Brussels City of Stories dat plaats vindt op 13 mei, 5 juni en 11 juli 2021. Bekijk het programma op de website: storytelling workshops, open mic, podcastsessies in de stad,... voor elk wat wils!

Om het hele festival nog meer de doen leven doorheen de stad, zal de MIVB in al haar metro- en premetrostations een soundtrack uitzenden van stemmen en getuigenissen die begin 2021 werden verzameld door BNA-BBOT en Les microsondes. Een polyfone ode aan de Brusselse taal van vandaag waar je eindeloos naar kan blijven luisteren.

Op 5 juni vond ook BOOK VOYAGE plaats, een meertalige reisverhalenfestival georganiseerd door de Brusselse bibliotheken en het MigratieMuseum. Brusselaars brachten hun favoriete reisverhalen. Uit alle windrichtingen, in alle talen, op zes plekken in de stad. 

 

 

Book Voyage!